Enkele referenties van Affecto en Annet van der Hulst-Verboon voor Adviseren en trainen:


“Onlangs heb ik deelgenomen aan een workshop Jobmarketing van Annet van der Hulst. Het werd een inspirerende middag, waarin Annet duidelijk liet blijken deskundig te zijn. Op een enthousiaste manier brengt Annet haar kennis over en denkt ze mee over je persoonlijke situatie. Ze geeft aan wat belangrijk is en doet dit op originele wijze. Lastige materie weet ze helder te verwoorden en vanuit een positieve insteek motiveert en inspireert ze. Ook persoonlijke vragen die ik in de dagen na de workshop nog had, heeft Annet beantwoord, waardoor ze mij weer verder op weg geholpen heeft.”

Marieke Driebergen, student Toegepaste Psychologie


Opmerkingen uit jaarlijkse interne en externe kwaliteitsbeoordeling docenten, LOI:

“De docente geeft op een vriendelijke, uitgebreide wijze, in een plezierige stijl, feedback op de ingeleverde opdrachten van de studenten.”

“De docente geeft in haar eigen stijl gerichte feedback, waarin zij laat zien over een grote vakkennis te beschikken. Zij eindigt bij haar algemene commentaar vaak met een stimulerende of motiverende zin.”

“Een voorbeeld voor haar collega’s.”

Aanbod

Aanbod

Affecto is inzetbaar als adviseur bij vraagstukken over:
• accreditatie van opleidingen in het hbo
• de inrichting van de mbo kwalificatiestructuur of ontwikkelen van onderdelen daarin zoals keuzedelen, certificaten en kwalificatiedossiers
• examinering
• blended en online leren
• curriculumontwikkeling

Portfolio

Portfolio

Uitgevoerde werkzaamheden Adviseren en trainen

Referenties

Referenties

Enkele referenties van Affecto en Annet van der Hulst-Verboon voor Training.