Affecto begeleidt professionals bij hun individuele leerproces, zowel op het vlak van loopbaanvragen als bij hun professionele ontwikkeling. Met als doel de juiste stappen te zetten richting van (ander) werk, het behalen van een professioneel (ontwikkel)doel of het verhogen van het werkplezier. Daarnaast coacht Affecto intervisiegroepen in hun groei naar zelfstandige leergroep.
Affecto is gespecialiseerd in het begeleiden van professionals in de leeftijd van 20-50 jaar. Herkent u uzelf of een medewerker/intervisiegroep in de volgende thema’s en vragen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Affecto!
– Vragen gericht op loopbaankeuzes: Welke (vervolg)stap past bij mij? Ik moet een baan zoeken, hoe pak ik dat aan? Ik loop vast, wat nu? Hoe zal ik mezelf verder ontwikkelen? Hoe presenteer ik me op de arbeidsmarkt? Hoe maak ik een goed CV?
– Professionele groei: Hoe kan ik een bepaalde competentie of kwaliteit beter inzetten? Welke competenties of talenten heb ik? Hoe kan ik mijn competenties en talenten verder ontwikkelen binnen of buiten mijn huidige functie? Wat belemmert mij hierbij?
– Groei op het vlak van online leren en 21st century skills: Ik wil of moet me verder ontwikkelen in de 21st century skills, maar weet niet hoe ik moet beginnen? Wat kan ik al en wat moet ik nog ontwikkelen? Hoe pak ik het aan?
– Studie: Ik loop vast in mijn studie, hoe kan ik het weer oppakken? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn studie tijdig afmaak? Ik vraag me af of ik de juiste richting heb gekozen?
– Ontwikkelen als ondernemer: Ik zoek een sparringpartner om mijn ontwikkeling te sturen als ondernemer. Hoe zorg ik dat ik als ondernemer duurzaam inzetbaar blijf? Hoe zorg ik dat ik me als zzp’er blijf ontwikkelen? Ik wil graag een periodiek leer- en ontwikkelgesprek, net als een medewerker in een organisatie, om mijn professionele ontwikkeling te sturen.
– Intervisie: Is intervisie een goede keuze voor onze leerdoelen? Wij willen intervisie inzetten maar weten niet hoe. Onze intervisiegroep loopt vast, maar we willen wel graag door, wat nu? Hoe halen we het beste leerrendement uit onze intervisiegroep?