Afhankelijk van uw wensen en behoeftes is Affecto onder andere inzetbaar voor:

Individuele coaching: In een coachgesprek of -traject worden afhankelijk van uw vraag en persoonlijkheid diverse werkvormen en werkwijzen toegepast. Daarmee is ieder gesprek of traject maatwerk. Voorop staat het vergroten van uw zelfkennis en zelfvertrouwen op het terrein van de coachvraag. De manier van coachen van Affecto kenmerkt zich door de volgende begrippen: betrokken, open, enthousiast en oplossingsgericht.

– Frisse blik sessie!: Zit u vast in uw eigen denkwijze en hebt u het gevoel in kringetjes rond te draaien? Kunt u niet meer met een open blik naar uzelf of uw probleem of vraag kijken? Geen behoefte aan een coachtraject, maar wilt u wel graag eens praten met een onafhankelijk persoon die met een frisse blik kijkt naar de situatie en uw handelen daarin? Boek dan een Frisse blik sessie bij Affecto. In één sessie van 1,5 uur (wandelend in de natuur of in de coachruimte van Affecto) kijken we samen naar het probleem of de vraag en kijken we naar nieuwe gezichtspunten, alternatieven en oplossingen. We zoeken niet naar oorzaken, maar focussen op de oplossing.

– Intervisiecoaching: Intervisie kan een effectieve manier van leren binnen een team, organisatie of samenwerkingsverband zijn, mits dit goed wordt ingezet en begeleid. Om intervisie te laten slagen en te zorgen voor diepgaand leren en toepassing in de praktijk, biedt Affecto intervisiecoaching aan tijdens de opzet en start van intervisiegroepen. Affecto heeft succeservaringen met intervisie binnen onder andere de zorg en het onderwijs.

– Ontwikkelgesprek ondernemers/zzp’ers: Werknemers voeren regelmatig functionerings-, ontwikkel- en/of beoordelingsgesprekken waarbij hun professionele groei en ontwikkeling aan de orde komt. Ondernemers, en zeker zzp’ers, kennen deze gesprekken veelal niet. Hoe zorgt u dan dat u uw ontwikkeling stuurt? Hoe zorgt u voor uw duurzame inzetbaarheid op langere termijn? Affecto kan u, middels het voeren van periodieke ontwikkelgesprekken, begeleiden bij dit proces.

Aanbod

Aanbod

Individuele coaching
Frisse blik sessie!
Intervisiecoaching
Ontwikkelgesprek ondernemers/zzp’ers

Portfolio

Portfolio

Uitgevoerde intervisiecoachtrajecten en individuele coachtrajecten van Affecto.

Referenties

Referenties

Enkele referenties van Affecto en Annet van der Hulst-Verboon voor Coaching.