Enkele referenties van Affecto en Annet van der Hulst-Verboon voor coaching:


 

“Ik heb de coaching bij Annet als zeer prettig en doelmatig ervaren. Door haar methodische aanpak en het stellen van de (juiste) vragen heb ik antwoorden gevonden op mijn loopbaanvragen. Ik heb ook de handvatten gekregen om ermee aan de slag te gaan. Doordat Annet je prikkelt tot nadenken en de antwoorden uit jezelf laat komen, zijn de uitkomsten van het traject ook echt van mij. De stap om ermee aan de slag te gaan is dan ook klein. Ik ben me bewuster geworden van mijn kwaliteiten, mijn drijfveren en mijn valkuilen. Daardoor kan ik nu gericht werk zoeken dat zowel qua functie, type organisatie als werk-prive balans bij me past.”

Denise Bouwman, zelfstandig onderwijskundige

 


 

“Door het coachtraject heb ik door middel van verschillende werkvormen en methodieken inzicht gekregen in mijn competenties, kwaliteiten en waarden. Dit was voor mij een belangrijke bevestiging welk werkgebied met bijbehorende functies bij mij past. De gesprekken verliepen heel prettig door de professionele, enthousiaste en betrokken houding van Annet. Ik zou het coachtraject iedereen aanraden!”

Mandy van Winden

 


 

“Het is prettig praten en filosoferen met Annet. Ze vult snel en goed aan zonder de woorden uit je mond te nemen. Ze helpt je goed op weg in denkwijzes en als ze zelf twijfelt komt ze daar zeker de volgende sessie op terug. Annet is een enthousiast, hulpvaardig en kundig begeleidster. Inmiddels heb ik een baan gevonden die precies past in het beoogde plaatje welke gevormd is tijdens de sessies.”

Esther

 


“Door het coachtraject bij Annet heb ik een weg gevonden in de mogelijkheden voor het nemen van een nieuwe loopbaanstap, die past bij mijn sterke punten en valkuilen. Ik heb vooral veel gehad aan de 360-graden feedback en de nabespreking daarvan en aan het competentiespel. Annet communiceerde helder en had een duidelijke lijn in het traject.”

Vrouw, werkzaam binnen grafische sector

Aanbod

Aanbod

Individuele coaching
Frisse blik sessie!
Intervisiecoaching
Ontwikkelgesprek ondernemers/zzp’ers

Portfolio

Portfolio

Uitgevoerde intervisiecoachtrajecten en individuele coachtrajecten van Affecto.

Referenties

Referenties

Enkele referenties van Affecto en Annet van der Hulst-Verboon voor Coaching.