Enkele referenties van Affecto en Annet van der Hulst-Verboon:


 

“Annet en ik hebben samen als projectleiders gewerkt aan een omvangrijk project voor uitgeverij ThiemeMeulenhoff in Utrecht. Het ging daarbij om het aansturen van auteurs bij het herschrijven van een serie boeken voor de uitvoerende bouw, zoals Vakkennis Timmeren en Vakkennis Metselen. Annet heb ik leren kennen als een hartelijk en warm persoon, die haar werk zorgvuldig doet en stipt afheeft. Ik heb met veel plezier met haar samengewerkt!”

Barbara Verweijen, Exacte taal

 


 

“Annet is een creatieve en betrouwbare ontwikkelaar met kennis van beroepsonderwijs. Zij denkt mee met de opdrachtgever en luistert naar de wensen van de opdrachtgever. Annet komt afspraken na en levert haar werk binnen de gestelde tijd af. “

Nico van Rooij, eigenaar Nehem KMC

 


“In 2013 ben ik in contact gekomen met Annet, omdat ik een hoofddocent nodig had bij het opzetten van een nieuwe hbo-opleiding voor Hogeschool NTI. Ik was op zoek naar een inhoudelijke sparringpartner die de verkregen input uit vergaderingen kon vertalen naar het opleidingsprofiel van de opleiding.

Als er iemand betrokken is bij het opzetten van onze nieuwe hbo- en masteropleidingen dan is het Annet wel. Er is altijd ruimte om te overleggen en de communicatie verloopt uitstekend. Met haar sprankelende persoonlijkheid is Annet in staat om iedereen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Een onmisbare vaardigheid bij de ontwikkeling van onze opleidingen.

Omdat de samenwerking zo goed is verlopen, heb ik Annet gevraagd om dit jaar mee te werken aan het opzetten van een nieuwe masteropleiding. Voor de toekomst hoop ik nog vele projecten met Annet te kunnen opstarten en afronden.”

Anneloes van Dijk

Beleidsmedewerker Kwaliteitszorg, Hogeschool NTI

 


“Annet heeft in verschillende rollen haar kennis en ervaring ingezet voor de lerarenopleidingen. Zij is auteur geweest van onderwijskundige modules. Is inhoudelijk kundig en weet alles goed en zorgvuldig te verwoorden en in leerstof om te zetten. Daarnaast heeft zij als beoordelaar haar kritische blik geworpen op andere onderwijsmodules. Annet is enthousiast en denkt graag mee. Door de prettige samenwerking doen we graag een beroep op Annet haar deskundigheid.”

Noor de Beer, Coördinator Realisatiemanagement, LOI
Jessica Verkerk-Schneider, Extern projectuitvoerder, LOI

 

Aanbod

Aanbod

Onderwijskundig advies
Ontwerpen en ontwikkelen leertrajecten en -materialen
Screenen opleidings- en toetsingsmaterialen
Projectleiding onderwijskundige projecten

Portfolio

Portfolio

Uitgevoerde ontwerpprojecten van Affecto

Referenties

Referenties

Enkele referenties van Affecto en Annet van der Hulst-Verboon voor Ontwerpen.